Auto huren Ibiza

Een auto huren op Ibiza is een van de beste opties om het meest bekendste eiland van de Balearen te verkennen.Natuurlijk is Ibiza een heerlijke strandvakantie bestemming en biedt dit Spaanse eiland zijn bezoekers de prachtigste stranden en een uitgaansleven met wereldfaam.Maar het eiland bied de toerist veel meer o.a de mooiste landschappen in het binnenland waar het leven anders dan in de badplaatsen in een rustig tempo voorbij gaat.Ook de kustlijn met zijn (verlaten) strandjes, baaien en ontelbare vergezichten vormen een ideale combinatie om met een huurauto Ibiza van een heel andere kant te ontdekken.

Een vakantie op Ibiza betekend voor de meeste vakantiegangers over het algemeen luie dagen op het strand genieten van het heerlijke weer en in de avond genieten van het nachtleven. Wil je het eiland met een auto verkennen dan kun je auto’s huren Ibiza op verschillende plekken.

Waar auto huren Ibiza

Als je niet afhankelijk wilt zijn van de (massale) bustransfers naar de verschillende badplaatsen, hotels en appartementen op het eiland.Dan kun je het beste direct na aankomst een auto huren op Ibiza airport. Dit geeft je niet alleen de vrijheid om op eigen gelegenheid naar je vakantie bestemming te rijden.Ook heb je tijdens je vakantie de beschikking over eigen vervoer om leuke uitstapjes te maken over het eiland.Op de luchthaven Ibiza airport kun je bij verschillende bedrijven een auto huren.De meeste bekendste autoverhuur firma’s zijn Hertz autoverhuur Ibiza en Sixt en Alamo autoverhuur Ibiza.Bij Alamo kun je thuis via internet al een auto huren Ibiza,lekker gemakkelijk in je luie stoel.

Auto huren Ibiza –Waar op letten

Het gemak dient de mens en zo heb je met een huurauto de mogelijkheid om Ibiza op eigen gelegenheid te verkennen.Maar niet alleen het eiland verkennen is gemakkelijk met een huurauto. Het is ook heel handig als je iets verder van de mooiste stranden af zit om deze stranden dan met de auto te kunnen bezoeken.Zo zijn er vele redenen om te kiezen voor een auto huren Ibiza. Toch zijn er wel wat zaken waar je op moet letten voor je een auto gaat huren op het eiland of al thuis via internet een huurauto reserveert. Hieronder vind je een aantal algemene tips die je kunnen helpen in je zoektocht naar een goed en betrouwbaar autoverhuur bedrijf op Ibiza.

1 : Of je nu ter plaatse of thuis een auto wilt huren op Ibiza het is van belang om de prijzen goed te vergelijken.Zo berekend het ene wagenverhuur bedrijf reserveringskosten en kosten voor verzekeringen e.d apart en bij een andere zijn alle kosten al in de autohuur verrekend.(vergelijk dus goed wat wel en niet bij de prijs is inbegrepen en niet onbelangrijk hoeveel kilometers vrij gereden kan worden)
2 : Vraag bij het auto huren Ibiza hoe de autoverzekering is geregeld denk daarbij aan is er een ( all risk verzekering,inzittende verzekering,eigen risico en zijn er bepaalde uitsluitingen).Want je moet er niet aan denken dat je een ongeluk veroorzaakt en later blijkt dat je ook nog niet goed verzekerd bent.
3 : Heb je een keuze gemaakt en neem je de auto in ontvangst,bekijk de auto dan direct op beschadigingen e.d mocht je iets zien meld dit dan direct hiermee voorkom je veel gezeur en eventuele (eigen risico) kosten achteraf.
* We weten dat het lastig en omslachtig is maar ga je auto huren Ibiza lees dan vooral de kleine lettertjes.

Auto huren Ibiza bij Alamo

Er zijn in de wereld een aantal grote bedrijven waar je een auto kunt huren,zo ook op Ibiza.De meest bekendste en ook betrouwbaarste autoverhuur firma’s zijn Sixt, Hertz, Avis, Budget, Car del Mar en Alamo. Zij beschikken over een groot aanbod auto’s in verschillende uitvoeringen en prijs klassen. De bekende en grote verhuurders zijn over het algemeen wel iets duurder dan een plaatselijke autoverhuurder, maar daar staat tegenover dat je van doen hebt met een betrouwbare organisatie. Niet voor niets werken veel reisorganisaties samen met b.v. Alamo dit wagenverhuur bedrijf staat bekend om zijn goede service en lage prijzen. Daarnaast kun je bij deze autoverhuurder via internet een auto vooraf reserveren en een prima prijsvergelijking maken. Zo kun je je huurauto direct op Ibiza luchthaven in ontvangst nemen.

Auto huren Ibiza verhoogd je vakantie plezier

Het Spaande eiland Ibiza is ideaal voor jong en oud die op zoek zijn naar een vakantie bestemming waar strand, cultuur, uitgaan en het nachtleven geweldig samen gaan. En of je nu met de kinderen of met vrienden op het eiland verblijft, een auto huren Ibiza bied je de mogelijkheid om andere plaatsen te bezoeken. Als je niet in Ibiza stad verblijft dan is het zeker een aanrader om tijdens je Ibiza vakantie deze stad te bezoeken. Hier kun je namelijk fantastische restaurants bezoeken, winkelen en genieten van een drankje in de avonduren op een van de vele terrassen. Met een auto huren Ibiza krijg je nog meer vakantie vertier op het bekendste party eiland van de wereld.