Redenen om naar Ibiza te gaan

Faciliteiten


Vertrekken vanaf: 19 mei 2024
Nu vanaf

RESERVEER NU


Over het hotel: ""

Ibiza is een veelzijdig eiland, voor zowel de echte feestgangers als de rustige kunstliefhebbers is er van alles te beleven. Misschien heb je er eerder al eens vrienden of familie over gehoord, maar in het geval dat je nog niet helemaal overtuigd bent van het magische eiland, zijn hier de leukste redenen om naar Ibiza te gaan.

Om te beginnen met onze redenen om naar Ibiza te gaan: Ibiza een Spaans eiland, dit betekent dat het ook het Mediterrane klimaat van Spanje heeft meegenomen. Zeker in de zomer kunnen de temperaturen hier tussen de 25 en de 30 graden oplopen, maar echt te warm zal het er niet snel zijn. Doordat het een eiland is, is er een zomerse zeewind die zorgt dat de temperatuur draagbaar blijft. Dit is dan ook ideaal voor ons tweede punt, de prachtige witte stranden die zich aan de kustlijn bevinden. Deze geven je net dat beetje extra tropische sfeer mee.

Loskomen in het warme weer

Als je de echte hippie-sfeer die op het eiland hangt wilt beleven, kan je een kijkje nemen op de gezellige hippiemarkten die door de lokale ondernemers over het eiland verspreid zijn. Ben je liever iets meer van het shoppen in de winkeltjes, dan kan dat ook. De boho items die we hier in Nederland te zien krijgen, zijn niets vergeleken met de winkeltjes op Ibiza zelf. Boho vanaf een boho plaats.

Voor de jongeren kan Ibiza een echt uitgaanseiland zijn, het staat niet voor niets bekend als hét feesteiland van die regio. Het is wel een stuk duurder dan in Nederland, dus mocht je besluiten een week te gaan clubben, neem dan genoeg cash mee voor de entree en drankjes als je eenmaal binnen bent. Mocht je liever de kunst of de rust opzoeken, is dit natuurlijk ook mogelijk op dit kunstenaarseiland. Ondanks dat het uitgaansleven vrij prijzig is, is de rest van het eiland goed betaalbaar, zo kan je uitgebreid dineren voor maximaal 30 euro in de stad.

Praktisch, maar toch leuk! Nog meer redenen om naar Ibiza te gaan:

Voor de echte planner, Ibiza is een praktische plaats. Niet alleen is het nog geen 2,5 uur vliegen vanaf Nederland, ook op het eiland zelf is alles binnen handbereik. Als je zou willen, kan je in minder dan een uur vanaf de ene kant van het eiland naar de andere kant toe reizen.

redenen om naar Ibiza te gaan

Dus kort alle redenen, waarom je echt Ibiza een keertje zou moeten bezoeken, zijn als volgt; Er is een geweldig klimaat, prachtige stranden en er is zowel wat leuks te vinden voor de boho liefhebber als de marktjes loper. Of je nou het type bent dat het liefst elke avond uitgaat of juist de cultuur opzoekt, ook dan heeft Ibiza keuze genoeg. Het eiland zelf is voor iedereen betaalbaar en er is genoeg rust te vinden voor de liefhebber. Tot slot is de locatie niet lang reizen en zijn alle hotspots op het eiland binnen handbereik.

Algemene informatie


op de kaart

Anderen bekeken ook...

Kunst en cultuur van Ibiza

-
-
-
Nu vanaf
Bekijk

Video's over:


Heeft u ervaring met dit hotel? Laat dan een reactie achter: